Home / Velp / Plattelands Jongeren Gelderland 100 jaar

Plattelands Jongeren Gelderland 100 jaar

VELP – In 2013 bestaat de jongerenvereniging Plattelands Jongeren Gelderland honderd jaar. Dit wordt natuurlijk gevierd met een jubileum vol met herinneringen, oude verhalen en een reünie met oud-bestuursleden en vrijwilligers. Op vrijdag 1 maart 2013 wordt er een geweldig jubileum gevierd in Toldijk. Een jubileum waarin het middagprogramma de geschiedenis centraal staat. Voor de reünie is de jubileumcommissie op zoek naar oud-bestuurders, medewerkers, vrijwilligers en alle andere betrokkenen. Ze zoeken oude verhalen, foto’s en films. Oude verhalen kan men via www.pjg100jaar.nl met hen delen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.