Home / Velp / Spetterende auditie

Spetterende auditie

VELP – Onbekend maakt onbemind, maar dat is lang niet altijd terecht. Neem Studio Starmaker, drie dames die woensdag hun programma Auditie Auditie brachten in het Openluchttheater in Velp. Er waren niet heel veel bezoekers, maar de jongens en meisjes die er met hun ouders waren, hebben wel volop genoten van de show.

Shary-An en Jacky strijden tegen elkaar in de finale van een spannende talentenjacht. Jurylid Stacy Star is streng, maar de meiden zingen de sterren van de hemel. Vrolijke liedjes, gemaakt op bekende wijsjes, schallen door het Velpse bos. De concurrentie is groot, maar gaandeweg leren de twee dat ze ook samen kunnen zingen. Liefst zelfs met de jongens en meisjes uit het publiek, meedoen is het devies! Dat lukt bij de dansjes en het zingen al aardig, maar als de muziekquiz van start gaat, gaan de toeschouwers pas echt op de banken. Vinger in de lucht en zo hard mogelijk het antwoord roepen, is de vraag en daar wordt zeker gehoor aan gegeven. Het wordt een vrolijke muzikale middag. En voor de ouders en kinderen die woensdagmiddag liever thuis bleven: ze hebben echt iets gemist!

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.