Home / Klarenbeek / Afscheidsfeest Meester Wim

Afscheidsfeest Meester Wim

KLARENBEEK – Meester Wim heeft onlangs afscheid genomen van de Kopermolen in Klarenbeek, waar hij al sinds 1973 aan het werk was. Er was een heel programma voor hem opgesteld. Nadat Wim en zijn gezin thuis waren opgehaald, werd het Kopermolenlied gezongen. Een aantal coupletten was speciaal voor meester Wim herschreven. Ook tijdens de revue was het hele programma aangepast aan meester Wim. Groep drie zong over de klustalenten van de meester, de kleuters dansten op meester Wim geliefde Ierse volksmuziek, groep acht had echte fietsers in de zaal en ga zo maar door. Er werd veel gelachen, maar meester Wim werd ook echt hartelijk bedankt voor alle leerlingen en collega’s. Na dit programma stond een zeskamp op het programma en later op de middag kwamen veel oud-leerlingen, ouders, oud-collega’s en andere bekenden afscheid nemen. De dag is afgesloten met een barbecue voor collega’s en enkele goede bekenden. Het was een mooie, maar ook emotionele dag. Een mooi begin voor meester Wim om te gaan genieten van zijn pensioen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.