Home / Oosterhuizen / Oosterhuizen op kamp

Oosterhuizen op kamp

OOSTERHUIZEN – De leerlingen van OBS Oosterhuizen zijn op schoolkamp geweest. Per fiets vertrokken ze naar Otterlo. Hier brachten ze een bezoek aan het Nationale Park de Hoge Veluwe, waar ze de prachtige kunstcollectie hebben bewonderd. Daarna hebben de kinderen de prachtige omgeving van Otterlo verkend, onder andere met een GPS-tocht. Na een heerlijk middagje zwemmen kwamen de kinderen en begeleiders moe, maar heel vrolijk terug in Oosterhuizen. Dit was een geweldig kamp, waar zeker groep acht met veel plezier op terug zal kijken. Het is voor hen immers de laatste keer.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.