Home / Dieren / Fietsster aangereden nadat ze de weg wees

Fietsster aangereden nadat ze de weg wees

DIEREN – Een 69-jarige fietsster uit Dieren is op dinsdagochtend gewond geraakt nadat zij in haar woonplaats was aangereden door een 51-jarige automobiliste uit Schiedam. De vrouw liep diverse schaafwonden op en mogelijk een gebroken neus.

De automobiliste reed rond 10.00 uur over de Geitenbergweg. Op de kruising met de Troelstrastraat stopte zij om aan de 69-jarige fietsster de weg te vragen. Toen beiden vervolgens hun weg vervolgden, raakte de automobilist bij het achteruitrijden de fiets van de Dierense. Hierdoor kwam de vrouw ten val. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.