Home / Klarenbeek / Identiteit fietsster bekend dankzij tips via tv

Identiteit fietsster bekend dankzij tips via tv

KLARENBEEK – De recherche heeft dinsdagavond 3 juli na de uitzendingen van Opsporing Verzocht en Hart van Nederland zo’n tien tips gekregen. De identiteit van de getoonde vrouw op de fiets is hierdoor inmiddels bij de politie bekend. De politie is nog dringend op zoek naar de identiteit van de andere mensen.

De mensen die in de uitzendingen zijn getoond, waren gefilmd door een camera in een winkel aan de Hoofdweg rond het tijdstip waarop het misbruik heeft plaatsgevonden. De recherche hoopt dat zij belangrijke informatie hebben over de dader van het ernstige zedenmisdrijf. De foto’s van de vrouw zijn van opsporingssite www.depolitiezoekt.nl verwijderd.

Ernstig seksueel misbruik
Het slachtoffer was zonder dat zijn ouders dat wisten met de trein vanuit het Apeldoornse station De Maten naar het station Klarenbeek gereisd. Toen hij in Klarenbeek aankwam is hij in contact gekomen met een onbekende man. De man heeft hem meegenomen en in de buurt van het station ernstig misbruikt. Het slachtoffertje ging daarna met de trein weer naar huis en vertelde zijn ouders wat hem was overkomen.

Beelden online
De foto’s en beelden zijn ook te bekijken via opsporingssite www.depolitiezoekt.nl. De politie roept mensen die afgebeelde personen herkennen met klem op om te bellen met 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt om 13:20 uur herhaald op Nederland 2.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.