Home / Eerbeek / Wereldwinkel Eerbeek heropend

Wereldwinkel Eerbeek heropend

EERBEEK – In aanwezigheid van genodigden en vrijwilligers en met een stralende zon heeft Wereldwinkel Eerbeek zaterdag op een feestelijke wijze haar tijdelijke locatie geopend. Door de renovatie van het Oranje Nasssauplein was de kiosk van de Wereldwinkel in een grote zandbak komen te staan. Door bemiddeling van wethouder Bart Elbers kwam er gelukkig een leegstaand winkelpand aan de Stuijvenburchstraat 99 tijdelijk beschikbaar voor de wereldwinkel. De winkel blijft hier tot en met eind december gevestigd. De openingstijden worden maandag van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.