Home / Dieren / Het mannenkoor bij Gazelle op bezoek

Het mannenkoor bij Gazelle op bezoek

DIEREN – De fietsenfabriek Gazelle heeft 120 jaar bestaan en ter gelegenheid hiervan werd de gepensioneerden een gezellige dag aangeboden. Als afsluiting was er een optreden van het Dierens Mannenkoor in de IJsselhoeve in Doesburg. DMK werd ontvangen door 130 oud-werknemers met partners. Het mannenkoor zong, onder leiding van Alina Sokolova, tien nummers. Na een drankje vertrokken de koorleden weer naar huis. DMK heeft nu vakantie en op 20 augustus beginnen de repetities weer. Nieuwe leden zijn altijd welkom, kom vrijblijvend langs.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.