Home / Loenen / Geslaagde zwemvierdaagse

Geslaagde zwemvierdaagse

LOENEN – Zwembad Molenallee in Loenen trok vorige week 145 deelnemers naar de zwemvierdaagse. Jong en oud deed mee aan de verschillende activiteiten, naast de dagelijkse baantjes trekken natuurlijk. De jongste deelnemer was zes jaar oud, een meisje dat nog maar kort haar A-diploma heeft en de oudste deelnemer was 67 jaar. Allee deelnemers ontvingen vrijdag een medaille en afgesloten werd met een grootse gezellige barbecue op vrijdag. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.