Viertal in Velp aangehouden voor vernielingen tuin

VELP – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie vier mannen aangehouden op verdenking van het aanrichten van vernielingen in diverse tuinen. Ze trokken ondermeer boompjes uit de grond.

Die nacht rond half drie kreeg de politie de melding dat een viertal jongen vernielingen zouden hebben aangericht in diverse tuinen in de Wilhelminastraat in Velp. Ze zouden daar onder andere bomen uit de tuinen hebben getrokken. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat een viertal jongens zich schuil probeerden te houden in een tuin. De vier, twee 20-jarige jongens uit Velp, een 19-jarige Arnhemmer en een 20-jarige jongen uit Leiden, zijn aangehouden op verdenking van vernieling en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.