Home / Velp / Samenwerking Helicon en Posbankloop Velp

Samenwerking Helicon en Posbankloop Velp

VELP – Met de ondertekening van een driejarige samenwerkings-overeenkomst gaat voor Helicon Opleidingen Netwerkschool MBO Velp en Stichting Posbankloop Velp, de organisator van de ATAG Posbankloop en de Larenstein Posbank Wandeltochten, een wens in vervulling. Beiden gaan graag de samenwerking aan.

Beide partijen streven naar kwaliteit en delen een passie voor groen en duurzaamheid. Door de krachten te bundelen realiseert MBO Velp nieuwe, uitdagende leeractiviteiten voor studenten, terwijl de Stichting Posbankloop kan groeien in deelnemersaantal en nevenactiviteiten.

Activiteiten
De studenten van MBO Velp zullen tijdens de Posbankloop en de Larenstein Posbank Wandeltochten verschillende activiteiten uitvoeren, zoals het uitzetten van een GPS-tocht, handboogschieten en het bemensen van de Green Points, speciale plaatsen langs het parcours waar uitleg wordt gegeven over de omgeving. Afgesproken is ook dat studenten van de opleiding Wellness & Lifestyle na afloop van de wandeltochten klaar staan om deelnemers een verkwikkende massage te geven.
Naast het feit dat studenten op deze wijze betrokken worden bij de organisatie van de Larenstein Posbank Wandeltochten, wordt MBO Velp ook sponsor van de Stichting Posbankloop Velp. Het bedrag dat met de overeenkomst is gemoeid is niet bekend gemaakt.

Netwerkschool
Helicon Opleidingen Netwerkschool MBO Velp is met ingang van het nieuwe schooljaar een netwerkschool. Daarmee wordt meer dan ooit maatwerk geleverd voor studenten, worden de ICT-mogelijkheden uitgebreid, is er meer ruimte voor flexibiliteit in het onderwijs en wordt de betrokkenheid met het bedrijfsleven groter. Zie voor meer informatie www.mbovelp.nl.

De Larenstein Posbank Wandeltochten van de Stichting Posbankloop Velp worden dit jaar gehouden op zaterdag 29 en zondag 30 september. Op zaterdagavond starten de lange afstandstochten Nachtmars (65 km) en KennedyWalk (80 km). Op zondag zijn er wandelingen van 7½, 15, 25 en 35 kilometer en de prestatie Nordic Walking-tocht van een halve marathon. Voor meer informatie zie www.atagposbankloop.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.