Home / Dieren / VVV agentschap verhuist naar de Bruna

VVV agentschap verhuist naar de Bruna

DIEREN – De VVV agentschap Dieren verhuist 1 juli naar boekhandel Bruna aan het Callunaplein in Dieren. De Bruna neemt het VVV agentschap over van het Cultureel Centrum Theothorne. De overname biedt eigenaar Diane Horsten – Den Boef van de Bruna een uitstekende gelegenheid om de Dierense bevolking en de toeristische bezoekers te voorzien van plaatselijke en regionale informatie. Bij de VVV in Dieren kan men terecht voor regionale toeristische informatie, diverse wandel- en fietsroutes, VVV gidsen en natuurlijk de VVV cadeaubon. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Bertine Grefkens van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen.

Tel. 0481 – 366256
E-mail. b.grefkens@rbtkan.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.