Home / Rheden / Afscheid juf Betsy

Afscheid juf Betsy

RHEDEN – Na ruim 25 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, waarvan de laatste vijftien jaar op Christelijke Basisschool De Holtbanck te Rheden, sluit kleuterjuf Betsy Meurs-van Driel uit Rheden haar onderwijsloopbaan af. Ze gaat genieten van haar welverdiende pensioen. Tot op de dag van vandaag is ze een actieve, meedenkende en lieve kleuterjuf.

In de laatste schoolweek werd dit op school volop gevierd. De enthousiaste kleuterjuf werd op een spectaculaire manier thuis opgehaald, onthaald met een ontbijt, waarna er op school een " In de hoofdrol" werd gespeeld. Natuurlijk waren er ook cadeau’s en tractaties.
Afscheid nemen van de Holtbanck koste Betsy moeite, maar zoals ze zelf al zei: ‘Er is een tijd van komen en een tijd van gaan’.

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.