Home / Velp / Scoutinghuwelijk Valeouwe

Scoutinghuwelijk Valeouwe

VELP – De bevers en welpen van scoutinggroep Valeouwe in Velp werden onlangs verrast door een huwelijk van Bas Bos & rebbel, gespeeld door Jasper Hoornenborg en Pim van Ark. Het ‘bruidspaar’ kwam aan achterop de laadbak van een mooi versierde auto. Vervolgens mochten zij door een poort van kinderen naar binnen lopen. Daar vond de officiële plechtigheid plaats. Nadat het stel getrouwd was en de kinderen voor hen gezongen hadden, mochten ze tussen de rijstgooiende kinderen weer naar buiten komen. Na afloop was er nog een gezellig kampvuur met veel lekkers, gemaakt en meegenomen door de kinderen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.