Home / Klarenbeek / De heer Boschker overleden

De heer Boschker overleden

KLARENBEEK – Op 98-jarige leeftijd is het oudste lid van Sportclub Klarenbeek Theo Boschker overleden. Namens de sportclub condoleert voorzitter Bart Brouwer de familie met het verlies van Theo. Jarenlang heeft hij in Klarenbeek gewoond en de laatste jaren werd hij verpleegd in Casa Bonita in Twello.
Hij was één van de initiatiefnemers in 1932 van de oprichting van de Klarenbeekse voetbalvereniging. Later werd het RKSV Pacelli. Theo was veelvuldig met zijn vrouw aanwezig bij de wedstrijden en daar genoot hij zeker van. Ook kon hij zeer kritisch zijn over het vertoonde spel en de resultaten. “Hij was volgens mij voor het laatst bij de club tijdens het 75-jarig bestaan in 2007”, vertelt de voorzitter.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.