Home / Doesburg / Film op Horizon Ooi

Film op Horizon Ooi

DOESBURG – De leerlingen van groep acht van de basisschool Horizon Ooi in Doesburg pakten het afscheid van hun school dit jaar eens anders aan. Vanwege de kleine groep hadden de kinderen geen musical ingestudeerd, maar een echte film gemaakt. De film ging over henzelf en eindigde met een geweldige afscheidsdub. De film is op school vertoond tijdens een spectaculair premièrefeest. En zoals dat bij een première hoort, zijn de sterren thuis opgehaald met een echte limousine. Na een half uur cruisen eindigde de rit op school, waar de jongens en meiden door familie en vrienden met een groot applaus zijn onthaald op de rode loper..
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.