Home / De Steeg / Eerbetoon aan Rhedense Veteranen

Eerbetoon aan Rhedense Veteranen

DE STEEG – Ruim tachtig Veteranen uit de gemeente Rheden kwamen donderdag naar het gemeentehuis in De Steeg. Deze Veteranendag is een eerbetoon aan de Nederlandse veteranen die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. Burgemeester Petra van Wingerden ontving de veteranen met een kopje koffie en een vruchtencake. In haar toespraak gaf ze aan het jammer te vinden dat er weinig jonge veteranen op deze dag af komen. “Want wij willen jullie bedanken voor wat u voor ons vaderland heeft gedaan, met ernst en vertier”. Na het officiële gedeelte was er nog een gezellig samenzijn met een hapje en drankje en een optreden van The Starlightsisters. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.