Home / Bronkhorst / Wereldwinkel op golfbaan

Wereldwinkel op golfbaan

BRUMMEN – Het jaarlijkse uitje van de vrijwilligers van de Brummense Wereldwinkel stond dit jaar in het teken van een sportieve prestatie. De ruim twintig medewerkers kregen de gelegenheid zich te bekwamen in het Pitch & Putt, een sport die nauw verwant is aan het golf. De locatie was de prachtige 18-holes baan in Busloo. Voor velen was het de eerste keer dat zij de Pitch & Puttsport beoefenden, maar ook zij gingen enthousiast aan de slag, soms met verrassend goede resultaten.
De dag werd besloten met een welverdiend etentje in een huiskamerrestaurant in Voorst. Het was een uitje dat de goede sfeer binnen het vrijwilligersteam weer eens aan het licht bracht. Overigens is er binnen het team nog plaats voor nieuwe winkelmedewerk(st)ers. Fair Trade is een belangrijk onderdeel van een rechtvaardiger wereld en met een inzet van enkele uren per week kan elke vrijwilliger daaraan een bijdrage leveren.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.