Home / Velp / Judoka’s geslaagd

Judoka’s geslaagd

VELP – Onder grote belangstelling en in een gezellige sfeer zijn onlangs, onder het oog van ouders en familieleden, de judo-examens afgenomen bij Jagyba Sport & Health in Velp. Alle judoka’s behaalden een hogere slip of band en waren zeer voldaan over het behaalde resultaat. De examens worden elk jaar gehouden en hierbij wordt de afgelopen periode uitgebreid geëvalueerd. Op www.jagyba.nl staan meer foto’s.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.