Home / Giesbeek / GSV’38 zaalteam scoort voor KWF

GSV’38 zaalteam scoort voor KWF

GIESBEEK – Niet op de fiets de Alpe d’Huez naar boven, maar ‘scoren in de Panoven’. Met deze slogan wist het zaterdag zaalteam van GSV ’38 uit Giesbeek dit seizoen 700 euro bij elkaar te scoren. Aan het einde van het seizoen werd het geld officieel overhandigd aan het regionaal contactpersoon van KWF kankerbestrijding, Ine Worm uit Giesbeek. In totaal kwam het bedrag bijna op 600 euro, maar Piet Daams complementeerde het bedrag naar 700 euro. Voor ieder gescoord doelpunt werd 10 cent per speler opzij gelegd voor het goede doel KWF. In totaal werd er 493 keer gescoord in 38 partijen.
Vorig jaar wist het team al 750 euro over te dragen aan stichting Kika. Voor de groepsfoto werd een leuk bord aangeboden door All-Sign reclame en promotie uit Giesbeek. Met dank aan de spelers Jan v.d. Brink, Hayo Zweers, Martin Ubbink, Mas Pieterman, Hans Riewald, Nanne van Dellen, Martin Spronk, Maurice Sars, Eef van Schoten, Jan Verhoef, Geert Wieggers, Theo te Braak, Ton Griesel, Roel Greutink, Piet Daams, Frank Dellemann, Herman Meurkes, Hendrik vd Berg, Rick Meurkes, Eef Hammink, Chris de Haas, gastspelers en donaties van Menno van Bommel en Michelle Putman.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.