Home / Rheden / Zomerprogramma Bezoekerscentrum Veluwezoom

Zomerprogramma Bezoekerscentrum Veluwezoom

RHEDEN – In de maanden juli en augustus biedt Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden een speciaal zomerprogramma. Iedere dag is er een leuke activiteit. Maandag is tuindag en kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur insectenhotels worden geknutseld. Boomgaarddag op dinsdag bestaat uit een speurtocht met spelletjes, tussen 10.00 en 15.00 uur. De woensdag duurt van 10.00 tot15.00 uur en biedt een speurtocht met een wereldreiziger. De donderdag is gezinsdag, tussen 10.00 en 15.00 uur kan iedereen meedoen aan de insectenspeurtocht of een rondje steppen. Op vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur kan worden gestart met een navigatietocht. De bekende Pieter Konijnspeurtocht kan op zaterdag gemaakt worden tussen 10.00 en 15.00 uur. Tot slot is het zondagprogramma van 14.00 tot 16.00 uur en getiteld Ontdek de natuur met een bijzonder avontuur. Meer informatie over de verschillende programma’s en de prijzen staan op www.natuurmonumenten.nl. Daarnaast zijn er de dagelijkse activiteiten aan de Veluwezoom: speurtochten, excursies, wandelroutes. Het Bezoekerscentrum is dagelijks geopend, evenals de VVV, waar men terecht kan voor sportieve activiteiten, zoals mountainbiken, downhillsteppen en trikeren. Fietsen, tandems, electrofietsen en scooters huren kan hier ook.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.