Home / Bronkhorst / Vakantiefotoactie bibliotheken

Vakantiefotoactie bibliotheken

BRUMMEN / EERBEEK – Voor veel mensen hoort lezen echt bij de vakantie. Dat is in de bibliotheken goed te marken. Tegelijk met de grote vakantie-uittocht, vindt ook een grote uittocht plaats van bibliotheekboeken. De Bibliotheek Brummen / Voorst is erg nieuwsgierig waar al die boeken naartoe gaan. Een ver vakantieoord of gewoon de achtertuin?
Om hier een antwoord op te krijgen, organiseert de bibliotheek een fotoactie. Laat zien waar en hoe het bibliotheekboek deze zomer wordt gelezen. Iedereen kan tot en met 15 september maximaal drie foto’s inzenden naar zomerfoto.brummenvoorst@gmail.com. De prijswinnaar mag een foto naar keuze af laten drukken op canvas. De tweede en derde prijs bestaan uit boekenbonnen van respectievelijk 15 en 10 euro. Alle foto’s worden vanaf half augustus op de site van de bibliotheek geplaatst. Een aantal voorwaarden voor de actie: bestanden mogen maximaal 1 MB groot zijn, dienen door de inzender zelf te zijn gemaakt en worden ingezonden onder vermelding van naam, adres, woonplaats en eventueel titel van de foto.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.