Home / Dieren / AutovanOort Rebelle doet het goed

AutovanOort Rebelle doet het goed

DIEREN – In Dieren is volleybalsucces een vast gegeven aan het worden. Met name bij de jeugd heeft dit geleid tot een behoorlijk aantal nationale successen. Deze maand viel het niveau 6-team weer in de prijzen met een derde plaats op het NK voor clubteams.

De successen bij de jeugd zorgen inmiddels ook voor aanvulling en doorstroming naar de seniorenteams. Ook bij deze seniorenteams doet de Dierense vereniging het erg goed: drie van de vier herenteams zijn gepromoveerd: heren-2 en heren-3 zijn gepromoveerd naar de 1e klasse, heren-3 heeft echter afgezien van deze promotie en speelt volgend jaar in de 2e klasse.
Heren-1 (foto) heeft voor het tweede jaar achtereen gezorgd voor een onverwacht succes. De heren behaalden onder leiding van trainer/coach Peter Karreman de 3e plaats in de Regiodivisie en promoveren hiermee direct door naar de 2e divisie. De 2e divisie is het vierde niveau van Nederland, geweldig voor een vereniging met minder dan 200 leden. Volgend jaar zullen bijvoorbeeld teams uit Amsterdam in sporthal Theothorne te bewonderen zijn. Op de foto het succesvolle 2e divisieteam met op de achterste rij: Sven Akse, Willian Nijenhuis, Niels Knecht, Stef Schouwenburg, Peter Karreman, Michiel Liesting, Voorste rij: Wessel van Lunzen, Frank Teunissen, Erik Hoekstra, Daan van Gaalen, Niels Knecht, Max Lamberts, Patrick Algera.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.