Home / Velp / Nieuwe gezichten, vertrouwde kwaliteit bij Ristorante Rossetti

Nieuwe gezichten, vertrouwde kwaliteit bij Ristorante Rossetti

VELP – Nieuwe gezichten, maar altijd nog dezelfde goede kwaliteit bij Ristorante Rossetti aan de Emmastraat in Velp. Sinds kort zijn de Italiaanse Gianluigi samen met zijn vriendin Lea, de nieuwe eigenaaren van Ristorante Rossetti.

Gianluigi heeft in Italië de horeca-opleiding gevolgd en komt uit een echte horecafamilie, waarbij alles draait om lekker eten met een goede kwaliteit. Gianluigi: “Gastvrijheid en de smaak voor lekkere Italiaanse gerechten zit in ons bloed” Het is voor Gianluigi en Lea altijd al een droom geweest om samen een restaurant te beginnen, om zo ook de mensen uit Velp en omstreken te laten proeven van hen overheerlijke Italiaanse specialiteiten.
Gianluigi en zijn vriendin Lea werken veel met seizoensgebonden gerechten. Al hun producten zijn altijd vers en worden veelal rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Dit om de echte Italiaanse smaak en de kwaliteit te waarborgen. Gianluigi: “Wij werken met seizoensgebonden gerechten om variatie in de menukaart te houden en om mensen het echte Italië te laten proeven.”

Rossetti is geen groot restaurant, maar warm en intiem. Binnen bevinden zich 40 zitplaatsen, terwijl op het terras ook nog 20 gasten kunnen plaatsnemen. Daarnaast hebben Gianluigi en Lea nog plannen om de achterkant erbij te betrekken. De eerste gesprekken daarover met de gemeente stemmen hen hoopvol.
De wijnen die Gianluigi en Lea bij hun gerechten serveren, zijn afkomstig uit alle regio’s van Italië. Iedere bezoeker wordt bij Rossetti ontvangen met een hapje (bruschetta). Na de maaltijd wordt er altijd limoncello, een Italiaans citroenlikeurtje geserveerd.

Ristorante Rossetti is zes dagen per week van 17.00 tot 22.30 uur geopend. Van juni tot en met September is Ristorante Rossetti ook geopend op maandag. Ristorante Rossetti is gevestigd aan de Emmastraat 10 in Velp, tel.: 026-3644084, www.ristorante-rossetti.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.