Home / Dieren / Schooljaar bijna voorbij

Schooljaar bijna voorbij

DIEREN – De boeken zijn ingeleverd, het is voor sommigen nog even spannend voor het overgangsrapport, maar de vakantie staat voor de deur van de leerlingen van Het Rhedens. De examen-uitslagen zijn bekend, deze week volgen nog de resultaten van de herexamens en dan is het voor een tijdje vrijheid blijheid, vakantie of een tijdelijk baantje. Nu nog een beetje zomerweer, want als de weergoden een rapportcijfer zouden moeten krijgen, staan ze momenteel zwaar op een onvoldoende – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.