Home / Angerlo / Voorverkoop jubileumwedstrijd Angerlo Vooruit gestart

Voorverkoop jubileumwedstrijd Angerlo Vooruit gestart

ANGERLO – Sinds 25 juni zijn de kaarten voor de jubileumwedstrijd van Angerlo Vooruit in de verkoop. De jubileumcommissie en een aantal vrijwilligers hebben in de hele regio posters opgehangen en de voorverkoopadressen voorzien van toegangskaarten. De jubileumwedstrijd wordt gespeeld op 4 augustus tegen het team van Lucky Ajax. De voorverkoopadressen zijn Primera in Doesburg, Garage Schel in Angerlo, S&W Drukkerij in Giesbeek, Boulangerie Ben Melgers in Doetinchem en Cafetaria de Papagaai in Loil. De kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro en daarna 7,50 euro. De voorverkoop loopt tot en met 31 juli.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.