Home / Klarenbeek / Spelletjesavond OBS de Dalk

Spelletjesavond OBS de Dalk

KLARENBEEK – Voor het afsluiten van het schooljaar werden op vrijdag avond de jaarlijkse spelletjes georganiseerd op Obs De Dalk in Klarenbeek, onder andere met het afvalspel, skilopen, lucifersráce en de kinderen moesten in de donker kamer zelf energie opwekken en een tekst lezen op de wand . In de pauze was er ruimte voor drinken en wat lekkers erbij. Het was een gezellige avond met vele leuke reactie’s van ouders en kinderen en het was heerlijk droog. Als afsluiting van de avond werd iedereen getrakteerd op een ijsje.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.