Home / Hummelo / Scouting op bezoek bij Aviko

Scouting op bezoek bij Aviko

HUMMELO – De Scouts van Sweder van Voorst zijn onlangs door aardappelverwerker Aviko uitgenodigd voor een rondleiding door het bedrijf in Steenderen. Dit in verband met het vijftigjarig bestaan van de fabriek. Met speciale jassen aan en haarnetjes op mochten de scouts kijken hoe de frietjes en andere aardappelgerechten worden bereid. De rondleiding begon bij de aanvoer van de aardappelen en het sorteren op kwaliteit, tot het voorbakproces en de verwerking van de aardappels tot de vele soorten frietjes en gerechten in evenveel verschillende verpakkingen. Na afloop mochten de scouts natuurlijk de frietjes zelf testen. Een aantal leden van Sweder van Voorst was deze dag actief bij het begeleiden van het verkeer en het vermaken van de kinderen tot tien jaar. Een leuke, maar ook leerzame dag.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.