Home / Oeken / Feest in Oeken

Feest in Oeken

OEKEN – Waarin een klein dorp groot kan zijn. Hoe en wat er gebeurt, maakt eigenlijk weinig uit: de jaarlijkse Oranjefeesten zijn immer een succes. Een fietstocht, vogelschieten, spelletjes, voetbal en veel muziek zijn de belangrijkste ingrediënten die op het programma staan. Waar echter de meeste bezoekers voor naar het feestterrein komen, is om eens bij te kletsen met hun (oud)dorpsgenoten, die allemaal weer van de partij zijn. De schutterskoning wordt, na de rondrit door het dorp, door iedereen gefeliciteerd, óók door degenen die hoopten eindelijk zelf deze titel eens binnen te slepen. Kortom, de feesten in Oeken zijn ieder jaar weer dolgezellig, zo ook dit jaar. Op naar de editie van 2013! – foto Han Uenk
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.