Home / Eerbeek / Tijdelijke verhuizing Wereldwinkel Eerbeek

Tijdelijke verhuizing Wereldwinkel Eerbeek

EERBEEK – De Wereldwinkel in Eerbeek is tijdelijk gevestigd aan de Stuvenburchstraat 99, tussen Mitra en Bloembinderij Sandra. Door de renovatie staat de kiosk momenteel in een enorme bouwput. Een tijdelijke andere plek is dus zeer welkom. Zaterdag 11.30 uur opent wethouder Bart Elbers deze winkel. De opening wordt opgeluisterd met muziek, een hapje en een drankje.

De Wereldwinkel heeft bij deze verhuizing veel hulp gekregen van ondernemers uit Eerbeek en omgeving. Brouwer bouwmaterialen heeft houten panelen beschikbaar gesteld, die door aannemersbedrijf Van Reen zijn geplaatst. Boks Elektra heeft de verlichting weer gebruiksklaar gemaakt. Mitra in Doesburg had nog een complete winkelinrichting beschikbaar en Decorette Gabriël leverde een grote inloopmat. De winkel is drie keer groter dan de kiosk, dus er kunnen ook nog eens meer en grotere spullen worden gepresenteerd. Tot en met december blijft de Wereldwinkel op deze locatie.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.