Home / Dieren / Oud-Animal naar WK Vrouwenhonkbal

Oud-Animal naar WK Vrouwenhonkbal

DIEREN – Lisette Bennink, voormalig honkbalster bij The Animals in Dieren, is toegelaten tot de selectie voor het WK vrouwenhonkbal. Lisette speelt sinds enige tijd mee in het dameshonkbalteam van Zwijndracht. Bij gebrek aan genoeg andere damesteams, doen zij dit in de reguliere herencompetitie. Via try-outs probeerde Lisette een plekje te bemachtigen in het nationale team. De afgelopen maanden waren dan ook zeer spannend, iedere try-out vielen er dames af. Uiteindelijk heeft bondscoach Percy Isenia het verlossende woord uitgesproken: Lisette is één van de dames die van 10 tot en met 19 augustus in Edmonton, Canada, deel gaan nemen aan het WK. Ze speelt als pitcher. Het wordt de tweede keer dat Oranje deelneemt aan een WK Honkbal. Lisette heeft al internationale ervaring, als elfjarige mocht ze met de Oranje-jeugd mee naar Japan. The Animals is erg trots op Lisette Bennink en wenst haar dan ook veel succes. De wedstrijden van het Nederlandse team zullen in Dieren op de voet worden gevolgd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.