Home / Dieren / Servicepunt voor heel Dieren

Servicepunt voor heel Dieren

DIEREN – Het vorige maand geopende Stenfert Servicepunt gaat zich nu ontfermen over heel Dieren. De Vrijwilligers gaan verder onder de naam Servicepunt Dieren. Op de Erica Jaarmarkt staat een feestelijk kraampje met informatie en gratis hapjes. Omdat het servicepunt nu nog alleen uit vrijwilligers uit de Stenfert wijk bestaat is men op zoek naar vrijwilligers uit andere wijken van Dieren. Het servicepunt is er om het dorp Dieren leuk en leefbaar te houden. Het servicepunt is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur in de Oase in Dieren.

www.stenfertchallenge.nl
E-mail. servicepunt@stenfertchallenge.nl
Tel. 06 – 22146868
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.