Home / Giesbeek / Giesbeek Open Tennistoernooi begint maandag weer

Giesbeek Open Tennistoernooi begint maandag weer

GIESBEEK – Op 25 juni start het Giesbeek Open Tennistoernooi, georganiseerd door T.V. De Does. De activiteitencommissie gaat het toernooi dit jaar nieuw leven in blazen. Lange tijd gold Giesbeek Open als één van de leukste en gezelligste toernooien van de regio. Oude tijden moeten gaan herleven in Gies.

Met de komst van de vier nieuwe “smash-court” banen, het gerenoveerde clubgebouw, veel nieuwe leden en de enthousiaste trainers Lody en Luuk, wil T.V. De Does de Giesbeek Open op de tenniskaart zetten. Tennis en gezelligheid zijn de kernwoorden van dit toernooi. Elke avond worden de deelnemers voorzien van lekkere hapjes, kan er op de tv schermen het EK voetbal gevolgd worden, kunnen de kids lekker een balletje slaan op het mini court.

Vrijdagavond 29 juni is er een feestavond met DJ Sylvester, vooraf gegaan door een demo wedstrijd op regionaal niveau van de tennisleraren Lody en Luuk. Tijdens de finales op zondag 1 juli zullen ook alle kijkers in de watten worden gelegd. Het toezicht tijdens het toernooi is in de vertrouwde handen van bondsgedelegeerde, oud lid en voormalig organisator Jan Wouters. Er wordt in de volgende categorieën gespeeld: 18 + en 35+ niveau 5, 6, 7 en 8. Het inschrijfgeld bedraagt: € 8,50 per persoon per onderdeel en elke vijfde inschrijver kan rekenen op een leuk presentje! Opgeven kan via: www.toernooi.nl Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Nanne van Dellen (0313-631741) of per mail: activiteiten@tvdedoes.nl Door de inzet van veel leden en sponsoren ( onder andere hoofdsponsor teleservice Fresh Call) dreigt dit Giesbeek Open weer een vast item op de tenniskalender in Gelderland te worden.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.