Home / Leuvenheim / N348 Dieren – Leuvenheim afgesloten

N348 Dieren – Leuvenheim afgesloten

DIEREN / LEUVENHEIM – De provincie Gelderland verricht in het weekend van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni asfalterings-werkzaamheden aan de N348 Zutpensestraatweg en Arnhemseweg tussen Dieren en Leuvenheim. Om het werk veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren, wordt de N348 één weekend afgesloten voor het verkeer. Fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van de fietspaden.

De weg is afgesloten van vrijdagavond 22 juni 21.00 uur tot zondagmiddag 24 juni 16.00 uur. Het verkeer wordt vanuit Zutphen omgeleid via de N314 naar Baak, Hummelo, Laag Keppel en via de N317 naar Doesburg en de A348 bij Dieren en omgekeerd. Het verkeer vanuit Brummen wordt omgeleid via de N345 naar de Hoven, Voorst en de N789 naar Klarenbeek en langs het kanaal naar Dieren en omgekeerd.
Leuvenheim blijft voor bestemmingsverkeer bereikbaar vanuit Brummen. Spankeren blijft voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de Kanaalweg en de Dorpsweg door Spankeren.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.