Home / Eerbeek / Olympische dag KV Eerbeek

Olympische dag KV Eerbeek

EERBEEK – Zaterdag 16 Juni werd traditioneel de Jeugd Olympische Sportdag van Korfbal Vereniging Eerbeek gehouden. Onder goede weersomstandigheden
werden de onderdelen afgewerkt.
92 Kinderen in de leeftijd van vijf tot twaalf jaar hadden de weg naar het sportpark gevonden. Na een rondgang door het dorp werd rond tienen de Olympische vlam ontstoken en een kwartiertje later werd er sportief gestreden om 174 gouden, zilveren en bronzen medailles. Alle kinderen kregen een blijvende herinnering aan deze dag.

Na afloop van elke ronde was er een ceremonie protocollair, de medailles werden omgehangen door Heintje Schroder – Modderkolk en Ron Schuring. Aan het eind van de dag werd zoals altijd de forfbalronde gehouden. Milan Nijhof werd in de categorie vijf tot acht jaar eerste en Bente Stokkink in de categorie negen tot twaalf jaar.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.