Home / Bronkhorst / Woningstichting Brummen klantvriendelijkste corporatie van Nederland

Woningstichting Brummen klantvriendelijkste corporatie van Nederland

BRUMMEN – Woningstichting Brummen is de meest klantvriendelijke woningcorporatie van Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) onder ruim tweehonderd woningcorporaties met het Huurlabel.

Woningstichting Brummen scoort in het onderzoek gemiddeld een 8,22 op de KWH-prestatie-index, aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van 7,73. Volgens directeur-bestuurder Frans Visscherdijk van de Woningstichting Brummen is dit te danken aan de enthousiaste medewerkers, die graag een stapje extra zetten. Ze kunnen zich inleven in de klant.
Vanaf 2007 werkt Woningstichting Brummen met het KWH-Huurlabel. De eisen van het Huurlabel zijn bepaald door landelijke onderzoeken naar de woonwensen van huurders. De eerste jaren stonden vooral in het teken van het borgen van de richtlijnen van het KWH-Huurlabel in de bedrijfsprocessen. Inmiddels is klantgerichtheid een onderdeel van de bedrijfscultuur geworden en zijn de medewerkers het als vanzelfsprekend gaan ervaren.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.