Home / Eerbeek / Drukkerij Willems donateur KIEMM

Drukkerij Willems donateur KIEMM

EERBEEK – Posters, visitekaartjes, stickers, certificaten, flyers, een professioneel logo. Wat begint een stichting zonder drukwerk? Niet veel. Stichting KIEMM (Kinderen In Eerbeek Maken Muziek) is dan ook erg blij dat ze Drukkerij Willems mag verwelkomen als nieuwe donateur. Projectmanager van KIEMM, Liane van der Veen, overhandigde een certificaat aan eigenaar Yvonne der Nederlanden – Willems.

De telefoon rinkelde de afgelopen periode wel erg vaak bij Drukkerij Willems. Niet verwonderlijk, omdat stichting KIEMM het nodige op het programma heeft staan in juni, zoals concerten en een culturele markt. Liane van der Veen: “Naast posters en flyers belden we bijvoorbeeld ook voor stickers om alle 110 muziekkoffers te labelen. Zeker bij het concert voor prinses Máxima in Amsterdam kwam dat goed van pas met nog eens 3000 andere muziekkoffers. Anders ben je het overzicht zo kwijt. Het is erg fijn dat we een beroep kunnen doen op Drukkerij Willems. Al bellen we soms op het allerlaatste moment: dit familiebedrijf staat altijd voor ons klaar om de meest veelzijdige druk –en ontwerpopdrachten uit te voeren.”

Yvonne der Nederlanden – Willems hoefde niet lang na te denken over een donateurschap van KIEMM. Toen Liane van der Veen haar benaderde met het idee voor KIEMM, ging Yvonne gelijk aan de slag met het ontwerpen van een logo. Van der Veen: “Met een prachtig resultaat kan ik wel zeggen. Het logo prijkt op de website, op de T-shirts van de kinderen en haalde zelfs de landelijke televisie.”
Het donateurschap van KIEMM doet drukkerij Willems van harte. Yvonne der Nederlanden – Willems: “Ik vind het geweldig dat we met ons drukwerk kunnen bijdragen aan de communicatie van KIEMM in de gemeente Brummen en omstreken.”
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.