Home / De Steeg / Motorrijder gewond na ongeval

Motorrijder gewond na ongeval

DE STEEG – Een 25-jarige man uit Zutphen is dinsdag rond 21.15 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Middachterallee in De Steeg. De man reed op een motor en heeft kennelijk – toen hij een inhaalmanouvre inzette – zijn voorligger (een 25-jarige automobilist uit Rheden) geraakt, waardoor hij ten val kwam. De verkeersongevallen-analyse is een onderzoek gestart; het slachtoffer is gewond overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.