Vrouwen van Nu blijven ook in zomer in beweging

HOOILAND – Donderdag 28 juni is de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie van de Vrouwen van Nu afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn. Het wordt een creatieve avond met een hapje en een drankje. Leden maken onder deskundige leiding een halsketting. Zoals gewoonlijk beginnen zij om 19.30 uur in Samuël aan de Brinkenweg 111 te Klarenbeek.

De activiteiten van de interesseclubs gaan de zomermaanden gewoon door. Zo fietsen zij woensdag 4 juli de Achtkastelenroute vanuit Vorden. Dinsdag 17 juli bezoeken de leden de zandsculpturen in Garderen en woensdag 1 augustus wordt een bezoek gebracht aan de aardbeientuin in Oene De sportievelingen gaan op de fiets, maar wie niet kan of wil fietsen gaat met de auto, er wordt zoals altijd gepoold. Woensdag 5 september stippelt de fietscommissie weer een mooie route uit. De start is in Klarenbeek. Voor wie kennis wil maken met de oude Hanzestad Kampen staat woensdag 19 september een literaire wandeling gepland waarin de personages uit de boeken van Thea Beckman tot leven komen. Dinsdag 25 september staat een dagje Elburg op de agenda, eerst wordt een bezoek aan de sjoel gebracht en na de lunch krijgen de Vrouwen van Nu een rondleiding met een gids, speciaal gericht op de Joods geschiedenis. Donderdag 27 september is de volgende reguliere bijeenkomst.
Wie meer wil weten van de activiteiten kan contact opnement met de secretaris tel. 055-5336850 of mail vrouwenvannuhka@kpnmail.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.