Home / Loenen / Kofferbakverkoop Loenense Pony’s en Paardenjaarmarkt

Kofferbakverkoop Loenense Pony’s en Paardenjaarmarkt

LOENEN – De Loenense Pony’s en Paardenjaarmarkt wordt dit jaar gehouden op maandag 6 augustus in het centrum van Loenen. Aan de markt is ook weer een kofferbakmarkt verbonden. Deze wordt weer gehouden op het terrein naast De Brink. Het bestuur van het Verenigingsgebouw De Brink neemt de organisatie weer op zich. Het publiek is van 08.00 tot 15.30 uur welkom. Personen die hun spullen willen verkopen kunnen zich opgeven bij Michel Slief, 06-51183248. of via de site www.debrinkloenen.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.