Home / Klarenbeek / Snorfietser licht gewond bij aanrijding

Snorfietser licht gewond bij aanrijding

KLARENBEEK – Een 45-jarige snorfietser uit Meppel raakte dinsdagmiddag 19 juni gewond bij een aanrijding met en 72-jarige automobilist uit Zutphen. Het ongeval gebeurde op de kruising van het Kanaal Zuid en de Welvaart in Klarenbeek. De snorfietser is met een hoofdwond en schaafwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen rond 18.00 uur de melding van de aanrijding. De automobilist reed op het Kanaal Zuid en sloeg linksaf het kanaal over om De Welvaart in te rijden. De snorfietser reed over het bromfietspad lang het Kanaal. Op de kruising ontstond er een aanrijding, waarbij de snorfietser viel en gewond raakte. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.