Home / Rheden / Derde editie Veluwezoomtrail

Derde editie Veluwezoomtrail

RHEDEN – Zondag wordt voor de derde keer de Veluwezoomtrail gehouden; een hardloopwedstrijd over de Veluwezoom bij Rheden. Dit jaar verwacht men 400 lopers. Bij de eerste editie waren dat er nog 80. Trailrunning is in Nederland aan een opmars. Trail staat voor pad, maar trailrunning gaat verder dan het hardlopen over paadjes. Het is ook de beleving van het ontdekken van de natuurlijke omgeving via paden in onbekend gebied. Er worden twee afstanden gehouden; de 27 en 53 kilometer.

www.trailtours.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.