Home / Laag-Keppel / Geslaagde Cultuurmarkt

Geslaagde Cultuurmarkt

LAAG-KEPPEL – De cultuurmarkt in Laag-Keppel was zondag enorm druk en gezellig. Het zonnetje scheen en het was heerlijk langs alle kunstkramen te wandelen en de fraaie kunstwerken te bewonderen.

Er waren op de markt in het dorp diverse technieken te bewonderen, van schilderijen tot beeldhouwwerken. Tussendoor stonden er ook nog een aantal tenten waar zangers en zangeressen een optreden gaven. Op deze plekken stonden ook bankjes en stoelen, zodat het goed uitrusten was en tegelijk genieten van de muziek. Een heerlijk glaasje wijn van Achterhoekse bodem kon daarbij ook geproefd worden. Wat wil een mens nog meer? De molen en het waterrad waren tijdens het evenement ook geopend en ook deze trokken veel belangstelling. De hele Dorpsstraat was in beslag genomen door de vele kunstenaars. De Keppelse Cultuurmarkt is een mooi evenement dat steeds groter wordt en steeds meer bezoekers trekt – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.