Home / Hoenderloo / Politie zoekt scooterdief in Hoenderloo en Eerbeek

Politie zoekt scooterdief in Hoenderloo en Eerbeek

HOENDERLOO / EERBEEK – De politie heeft een nieuwe zaak op opsporingssite www.depolitiezoekt.nl gepubliceerd. De zaak gaat om een man die op 21 mei bij VVV-vestigingen in Hoenderloo en Eerbeek een scooter heeft gehuurd en daarmee verdween.

Hij gebruikte daarbij het legitimatiebewijs van iemand anders en gaf valse telefoon- en adresgegevens op. Beide scooters zijn 1700 euro waard. De politie wil graag weten of iemand de man op de foto herkent?

De man meldt zich op 21 mei rond 12.30 uur eerst bij de VVV-vestiging in Eerbeek, gevestigd in een boekhandel aan de Stuijvenburchstraat. Hij huurt een witte bromscooter van het merk Piaggio met kenteken F-572-HK. De man betaalt de huursom van enkele tientjes, maar brengt de bromscooter niet meer terug.
Ongeveer een uur later, rond 13.30 uur, meldt de man zich in Hoenderloo, bij de VVV-vestiging aan de Apeldoornseweg. Ook hier huurt de man een witte bromscooter van het merk Piaggio, dit keer met kenteken F-582-HK. Opnieuw betaalt de man de huursom, maar zien de VVV-medewerkers de scooter niet meer terug. Beide scooters staan als gestolen gesignaleerd.

In Hoenderloo is de man door een beveiligingscamera gefilmd. De politie is erg benieuwd of iemand de man herkent, of meer weet over waar de scooters gebleven zijn. Tips kunt u doorgeven via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook, via 0800-7000.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.