Home / Rheden / 2 Jubilarissen Thomassen Mannenkoor

2 Jubilarissen Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Tijdens de afsluiting van het zangseizoen, na het concert bij het schaapscheerdersfeest, zijn twee jubilarissen van het Thomassen Mannenkoor gehuldigd voor het feit dat ze veertig jaar lid zijn. Johan van Silfhout en Philip Teterissa ontvingen uit handen van voorzitter Herman Jansden de gouden verenigingsspeld en een oorkonde. Voor de partners was er een fraaie bos bloemen. Ook werden beide jubilarissen gehuldigd voor de KNZV in de vorm van een draagspel en een oorkonde.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.