Home / Eerbeek / Opbrengst Collecte Rode Kruis bestemd voor plaatselijke afdelingen

Opbrengst Collecte Rode Kruis bestemd voor plaatselijke afdelingen

EERBEEK / HALL / LOENEN – In de week van 25 t/m 30 juni collecteert het Nederlandse Rode Kruis landelijk. Ook de afdeling Eerbeek-Hall-Loenen gaat in die week de deuren langs. Door de gewijzigde juridische structuur van het Rode Kruis is het voor de afdeling erg moeilijk om de begroting sluitend te krijgen en de door haar te organiseren activiteiten te financieren.

Hierbij kan men denken aan de opleiding van de vrijwilligers, die bij de diverse plaatselijke evenementen aanwezig zijn als EHBO-er, maar ook aan het weekend, dat de afdeling jaarlijks voor ouderen organiseert.

De opbrengst van de collecte komt tegenwoordig helemaal ten goede aan de plaatselijke afdeling. Het vormt dan ook een belangrijke inkomstenbron voor de afdeling. Als er voldoende mensen beschikbaar zijn is de afdeling daarom van plan om in het weekend ook bij de supermarkten te collecteren.
Mensen, die de collectant mislopen en toch graag geld willen overmaken kunnen ook via een SMS doneren. Als men twee, vier of zes euro wil doneren kan men een SMS sturen naar nummer 4333 met respectievelijk de tekst : RKEHL2, RKEHL4 of RKEHL6.
Wie meer wil weten of aanmelden als collectant kan contact opnemen met de penningmeester: Bart Jurriens, tel. 055-5051782.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.