Home / Dieren / Schaaktoernooi OBS Emma

Schaaktoernooi OBS Emma

DIEREN – Maar liefst 22 leerlingen van OBS Koningin Emma hebben onlangs de sportieve strijd met elkaar aangebonden in een spannend schaaktoernooi. Er is gespeeld om een wisseltrofee en natuurlijk de eeuwige roem. Er deden kinderen mee uit alle groepen en er waren dan ook winnaars in de onder-, midden- en bovenbouw. De beste schaker van de hele school was Jermo Veldkamp uit groep 6. Hij kreeg de wisselbeker uit handen van Christiaan Cijnssen, winnaar van vorig jaar. Inmiddels is hij middelbare scholier, maar hij kwam speciaal voor de prijsuitreiking even terug naar zijn oude school.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.