Home / Hall / Scooterrijder breekt been

Scooterrijder breekt been

HALL – Bij een eenzijdig verkeersongeval op het Jaagpad in Hall is vrijdagmiddag 15 juni een negentien-jarige jongen uit Eerbeek gewond geraakt. Hij is met vermoedelijk een gebroken been overgebracht naar het ziekenhuis.

De jongen reed rond 13.50 uur op zijn scooter over het Jaagpad in Hall. Hij werd afgeleid en botste tegen een paaltje. Hierdoor kwam hij ten val. Hij is met vermoedelijk een gebroken been overgebracht naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.