Home / Klarenbeek / Districtbeker voor Klarenbeekse meiden

Districtbeker voor Klarenbeekse meiden

KLARENBEEK – Zaterdag 2 juni werd in Elst de bekerfinale gespeeld tegen tussen de meiden A van SC Klarenbeek en FC Gelre. Nadat Klarenbeek eerder dit seizoen de poulefase had overleefd, en daarna de kwartfinale had gewonnen van ATC 65 uit Hengelo, volgde de halve finale tegen de Zwaluwen uit Wierden. Ook deze ploeg bleek niet sterk genoeg voor de meiden uit Klarenbeek, die dus de finale behaalden! Deze werd op neutraal terrein gespeeld in Elst. Het team was goed voorbereid door de leiders Saskia Klein Klouwenberg en Henk van Gurp. Het zou een moeilijke wedstrijd worden maar door een snelle aanval van Marloes Alferink, die net hersteld was van een blessure, kwam het voor de meiden halverwege de eerste helft op 1-0. Op het begin van de tweede helft scoorde FC Gelre al snel de 1-1 en vlak daarna zelfs de 2-1. Maar door weer een super-goal van Marloes Alferink kwam de 2-2 op het bord te staan. Na een zeer spannende slotfase en uiterste inspanning van het complete elftal bleef het uiteindelijk gelijk. Dit betekende dat penalty’s de beslissing moest brengen. Keepster Anne Elijzen wist er met fraaie reddingen twee te stoppen. Hierdoor was de beker voor Klarenbeek! Een super prestatie voor deze aanstormende talenten, met name omdat de meiden van FC Gelre dit seizoen nog geen wedstrijd verloren hadden. Dus dubbel en dik verdiend, die beker!
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.