Home / Ellecom / Albert Heijn in Ellecom

Albert Heijn in Ellecom

De bewoners van de Buitensingel en Laan van Athlone deden gezamenlijk mee met de optocht tijdens het jaarlijkse zomerfeest in Ellecom. Veel versierde karren en mooi uitgedoste bewoners trokken in optocht door het dorp. De Buitensingel en Laan van Athlone zijn de laatste twee weken druk geweest om er iets leuks van te maken. Ze werken het best onder druk en dat bleek wel uit het mooie resultaat. Thema was dit keer ‘de mini’s van Albert Heijn’. Kinderen werden uitgedost als euro’s en pakjes hagelslag, de volwassenen gingen het dorp rond in hamsterpakken, personeelstenues en de outfit van de welbekende supermarktmanager. De Albert Heijns in Dieren en Rheden waren zo sportief wat spullen uit te lenen, waardoor het plaatje helemaal compleet was! De optocht was voor de deelnemers een groot succes, de bewoners van de ‘AH-straten’ hebben veel plezier gehad. Helaas wonnen ze niet de eerste prijs, maar dat mocht de pret niet drukken.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.